Ivana Gottová po smrti Mistra? Češi pozorují změnu a vdově nic nedarují!

Karel Gott s ženou Ivanou 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. listopadu 2019 16:19 | Aktualizováno: 30. listopadu 2019 15:06

Ivana Gottová zůstává i téměř dva měsíce po smrti manžela v ústraní, ze zákulisí ale tahá za nitky. Jeden z jejích posledních kroků spoustu fanoušků pobouřil. Příznivci se proto neváhali ozvat a vyslovit své názory.

Ivana Gottová učinila v posledních dnech několik razantních kroků ve snaze zachovat pietu po smrti manžela Karla Gotta (†80). Přispěla třeba ke zrušení vánočního koncertu v Bratislavě, a tak se na Slovensku začala ozývat média, která jí to měla za zlé. Líbit se to přestává i řadě členů fanklubu Mistra, kteří dosud stáli na její straně.

Jedna z Gottových podle extra.cz připomíná, jak se v takových situacích choval sám Slavík – když mu umřela maminka, zpíval, když mu umřel tatínek zpíval. Určitě prý cítil smutek, zároveň ale věděl, že pěkná píseň léčí. To je ale jeden z těch smířlivějších komentářů na adresu vdovy.

Zmíněný web cituje i jinou fanynku, podle které se Ivana Gottová začíná vybarvovat. Měla by si prý uvědomit, že si vzala slavnou osobnost a „zlatý poklad našeho státu“. Citovaná osoba ještě dodala, že se dvojnásobná maminka bojí, aby ji někdo nepředběhl a nevydělal na Gottovi peníze.

Dle serveru pak další fanynka zašla tak daleko, že vdovu obvinila z toho, že manžela vlastně ani pořádně neznala. Ivana Gottová podle ní možná ani neví, koho měla sedmnáct roků po svém boku. Karel Gott byl prý tak výjimečný, že se nikdo takový už nenarodí.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott