Prachařová nebude na Vánoce sama: Doma chce tyhle dva mužské!

Agáta Prachařová 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. listopadu 2019 15:02

Letošní Vánoce budou pro Agátu Prachařovou zase trochu jiné. Od těch minulých totiž došlo k rozchodu mezi ní a manželem Jakubem. Dvojnásobná maminka přesto nechce být o svátcích jen s dětmi. Co má v plánu?

Před pár dny potvrdila rozvod, ačkoliv na něj zatím ani jeden z manželů nespěchá. Ačkoliv je tedy oficiálně nezadaná, tvrdí, že žádného chlapa momentálně nehledá. Přesto chce mít na Vánoce doma hned dva muže. Světe, div se, ale ve světě Agáty Prachařové se tohle vzájemně nevylučuje.

Maminka dvou dětí, přičemž každé z nich má jiného otce, má totiž jasný plán. „Dvacátého třetího prosince dělám společný Štědrý den pro tatínky. Myslím si, že se kluci neznají, tak ať se poznají,“ řekla webu expres.cz na adresu Jakuba Prachaře a Mirka Dopity.

Prachařová to samozřejmě nedělá kvůli sobě. „Je to jenom pro ty děti, aby viděly, že se máma dokáže bavit s tátou,“ vysvětlila moderátorka, která si dokonce umí představit, že jednou půjde s Prachařem a modelkou Denisou Dvořákovou na kafe. Na Vánoce k ní však může dorazit jen dceřin tatínek. S ním momentálně Agáta vychází jen proto, že to vlastně jinak ani nejde.

„Potkáváme se jen v rámci nutných potřeb. Na nějaký vztah je ještě brzy, ale teď půjdeme spolu na Mikulášskou,“ prozradila dvojnásobná maminka s tím, že opravdu řeší spíš tancování s Miou, než rozvodové papíry. Pro manžela má však i slova chvály. „Nikdy ji (dceru) tolik nehlídal,“ dodala.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař Miroslav Dopita