Dominika Gottová chce rozvod: Odhalila TAJEMSTVÍ LOŽNICE!

Karel Gott s dcerami a manželem Dominiky Timem 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. listopadu 2019 14:27

Dominika Gottová učinila zásadní rozhodnutí, se svým finským manželem se chce rozvést. Nejstarší dcera Karla Gotta v sobě problémy dlouhé roky dusila, teď ale s klidem odhalila i tajemství vlastní ložnice. Co se v ní „dělo“?

Jak už vás stars24.cz informoval, Dominika Gottová chce zažádat o rozvod manželství s finským hudebníkem Timem Tolkkim. Nejstarší dcera zesnulého zpěváka Karla Gotta (†80) si zpětně vyčítala, že se k manželovi před lety vrátila. Tentokrát už je podle jejích slov rozhodnutí nevratné.

„Žádost o rozvod bude podána v následujících dnech a mé rozhodnutí už je neměnné,“ řekla rezolutně serveru blesk.cz. „Dospěla jsem do bodu, kdy jsem si musela přiznat, že je naše manželství troskách a už nemá šanci na záchranu. Stalo se toho strašně moc špatného,“ doplnila vzápětí.

Gottová se zmíněnému webu nevídaně otevřela, poskytla totiž výpověď tak soukromou, že bylo vidět až pod peřinu v ložnici manželů. „K intimnostem nedošlo už řadu let,“ přiznala Dominika s tím, že ona i Timo spí každý v jiném pokoji a jsou spíš spolubydlící.

Můžeme jen spekulovat nad tím, co bylo pověstnou poslední kapkou. Logicky se nabízí Timovo vyjádření týkající se války o dědictví po zesnulém Mistrovi. Fin bojující s psychickými problémy se totiž nechal slyšet, že se ženou požadují miliony eur, nebo vilu na Bertramce. Dominika pak měla v Česku co vysvětlovat.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki