Jakub Vágner se svíjí v bolestech: Den před StarDance KAPAČKY!

Jakub Vágner má den před StarDance zdravotní potíže 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. listopadu 2019 13:52

Účast Jakuba Vágnera v sobotním pokračování StarDance je v ohrožení! Populární rybář skončil kvůli zdravotním potížím dvakrát během pár desítek hodin v péči odborníků. Kvůli bolestem dostal dokonce kapačky.

Jak už vás stars24.cz informoval, Jakuba Vágnera postihly před dalším přímým přenosem StarDance velké zdravotní potíže. Oblíbenec řady televizních diváků už dříve vyhledal pomoc maséra. „Bez pana Stránského by to bylo opravdu v loji,“ svěřil se už v úterý na sociální síti.

Jenže o pár dní později se ukazuje, že navzdory péči odborníka se zdravotní stav oblíbeného televizního rybáře moc nezlepšil. „Krční páteř mě už bolí tak, že sotva chodím,“ přiznal nepříjemnou věc a nezapomněl fanouškům poděkovat za nádherné zprávy plné podpory.

Vágner ale divákům taneční soutěže slibuje, že do toho dá přes víkend všechno. „Vzdávat se rozhodně nebudu, protože Vás a Míšu nechci zklamat. Dnešní den opět v nemocnici, kde dělají možné i nemožné, abych se dostal zpět na taneční parket,“ napsal ve čtvrtek na instagramu.

Zatímco rybář se kurýruje, jeho taneční partnerka vyrazila společně s partou na koncert Xindla X, který už se z letošní řady StarDance poroučel několik kol nazpět. Na kamarády ale nezanevřel, a tak jich spousta dorazila na jeho pozvání do Fora Karlín.

Témata: Jakub Vágner