Iveta Bartošová (†48) nás málem dostala do hrobu! Pikantní zpověď manažera

Iveta Bartošová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. listopadu 2019 12:30

Od smrti Ivety Bartošové uplynulo už více než pět let, až nyní se ale rozpovídal její vůbec první manažer, který ji dovedl k výhře v anketě Zlatý slavík. Možná i proto, že na některé věci by nejradši spíš zapomněl.

Letos v dubnu to bylo pět let, co se tragicky naplnil osud Ivety Bartošové (†48), když se rozhodla spáchat sebevraždu. Jak ale naznačil její první manažer, bylo to s ní o život odjakživa. „Iveta byla zpupná a byla s ní strašně těžká práce,“ přiznal v pořadu webu extra.cz Tomáš Gottlieb.

Ten je dnes hrdý na to, že zpěvačku dotáhl ke Zlatému slavíkovi. „Až poté jsem ji předal Láďovi Štaidlovi. Nikdy mi nepoděkovala,“ svěřil se manažer. Podle jeho slov pocházela z podivných rodinných poměrů, které se na ní dost podepsali.

„Iveta si z domova přinesla velké trauma. Měla ale kliku, že to na ní nikdo neviděl. Byla kouzelná, všichni ji milovali, ale nikdo ji neviděl za zavřenými dveřmi. Doma to byl fracek, který si myslel, že všechno udělala ona. Že přišla, zazpívala a všichni se zbláznili, ale přitom to byla neskutečná mravenčí práce,“ vysvětlil Gottlieb.

Jako manažer Ivetě zakazoval rozhovory. „Jeden totiž dala, když vyhrála Slavíka. Málem nás dostala do hrobu, protože ve svých osmnácti řekla, že už se musí podívat po nějaké uklízečce, že už to doma nezvládá. A to bydlela v garsonce 14 metrů čtverečních,“ vzpomíná manažer.

„To byla strašná ostuda, nechtěl jsem, aby někdy ještě mluvila. Byl jsem nakonec šťastný, když si ji Láďa vzal,“ dodal Gottlieb.

Témata: Iveta Bartošová Ladislav Štaidl