Jakub Prachař: Drsná rána od ženy, se kterou měl být nevěrný Agátě!

Diana Mórová a Jakub Prachař 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. listopadu 2019 11:51 | Aktualizováno: 1. prosince 2019 13:32

Jakub Prachař už to v těchto dnech schytal od fanoušků, teď ho nejspíš moc nepotěšila ani žena, se kterou měl být údajně nevěrný manželce Agátě. Pohledná kráska totiž přiznala, že se jí líbí někdo jiný.

Jakuba Prachaře sice jeho manželce Agátě odloudila až topmodelka Denisa Dvořáková, první manželskou krizi ale už letos na jaře spustila „aférka“ s hercovou kolegyní z Talentu Dianou Mórovou. Tehdy se totiž přihlásil svědek, který tvrdil, že spolu oba porotci talentové soutěže něco měli na hotelu.

Pohledná Slovenka byla tento týden hostem moderátora Jana Krause v jeho talk show. Známý provokatér se jí údajně zeptal, který známý Čech je pro ní představitelem pěkného chlapa. Nejspíš i vzhledem k několik měsíců staré aféře se jí moc odpovídat nechtělo.

Kraus se ale nenechal odbít, a tak musela sympatická herečka odpovědět. „Víte co? Musím říct, že tak, jak jsem poznala Jakuba Prachaře, jsem poznala i Vojtu Dyka, když jsme u nás točili Panelák. My, slovenské ženy, jsem z něho byli absolutně paf!“ prozradila Mórová.

Prachař tak schytal v těchto dnech už druhou ránu. Před pár dny se do něj totiž na sociální síti pustili fanoušci kvůli jeho „erudovaným“ komentářům o koních. Otázkou je, zdali ho vůbec podobné jedovaté vzkazy zajímají.

Témata: Jakub Prachař Diana Mórová