Leoš Mareš a Solaříková hlásí: NÁVRAT DO TELEVIZE! Po 10 letech zásadní změny!

Leoš Mareš 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. listopadu 2019 10:28

Populární moderátor Leoš Mareš se vrací na obrazovky. Bude jedním z moderátorů nové řady Česko Slovenské SuperStar. A s novým ročníkem přijdou i velké změny.

Od chvíle, kdy čtyři čeští a slovenští porotci poprvé řekli své ANO či NE více či méně nadějným talentům z obou krajin, uplynulo 10 let. Nyní se vrací další ročník soutěže, a tentokrát s jednou velkou změnou.

V porotě totiž poprvé zasedne hned pět lidí. Hudebník Marián Čekovský, moderátor Leoš Mareš, zpěvačka Monika Bagárová, úspěšná herečka Patricie Pagáčová (dříve Solaříková) a Paľo Habera.

Není divu, že televize tentokrát sáhly po zvučnějších jménech. Sledovanost ohrané a nepříliš lákavé show stále klesá a zatímco první řadu sledovalo přes 2,5 milionu lidí, tu poslední ani ne milion. A není se čemu divit.

Na Českých obrazovkách jsme podobných soutěží za poslední roky viděli desítky a všem je jasné, že kdo skutečný talent má, už dávno se živí tím co mu jde a nemá potřebu do podobných soutěží chodit. Stát se zpěvákem dnes lze i na kterémkoliv konkurzu na muzikál, a člověk se kvůli tomu nemusí natřásat před televizními kamerami.

Je pochopitelné, že člověka v účasti na soutěži může zlákat vidina televizní slávy, ale ruku na srdce, vzpomenete si ještě, kdo to byl například Stanislav Dolinek? Jeden z předních účastníků první řady SuperStar vydal po skončení soutěže album a teď dělá v Ostravě ve finančnictví. Na facebooku má necelých 400 sledujících.

Nebo kdo je Gyöngyi Bodišová? Vítězka páté série Česko Slovensko má talent (a na dlouho poslední odvysílané v Česku) se už rok neobjevila v médiích a na sociálních sítích ji sledují asi čtyři stovky lidí.

Zkrátka a dobře, Česko Slovenská SuperStar je jen další z řady rychlokvaškových soutěží, která má nalákat na zajímavé porotce s nepříliš vtipnými a originálními komentáři a na srdceryvné příběhy několika talentovaných lidí, po kterých ve finále neštěkne ani pes.

Témata: Superstar Leoš Mareš Patricie Solaříková