Pohlreich přiznal: Tancování ve STARDANCE a kandidatura na PREZIDENTA!

Pohlreich, Zdeněk

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. listopadu 2019 15:35

Slavný kuchař a televizní hvězda Zdeněk Pohlreich přiznal, že ho lákali na tancování do soutěže StarDance. Podle svých slov to odmítnul i díky nátlaku své ženy.

Pohlreich odpovídal na dotazy diváků a jeden z nich se ho zeptal, jestli by šel tancovat do StarDance. "Už jsem jedno pozvání měl, hrdě jsem to odmítnul, protože mám nějaký stupeň sebekritiky a sebekontroly a je to pro mě neúměrně časově náročné," přiznal slavný kuchař.

"Moje žena řekla, že mě tam nepustí, že každej díl se začne někdo s někým pelešit a říkala že nepůjdu," dodal na Českém rozhlase. Na to mu Kostková, která rozhovor moderovala a uvádí i samotnou soutěž, odvětila, že právě v tom je to kouzlo, že tancují amatéři. 

Pohlreich také přiznal, že ho nedávno okradli. Nechal stát auto na ulici a doklady ležely na zadním sedadle. V noci ho probudil alarm vozu a když k němu doběhnul, tak doklady a platební karty byly pryč.

"Nahlásil jsem to a zablokoval karty a kuriózní věc nastala asi o dva dny později, kdy se ty karty objevily hozený u nás s dopisem od pachatele, že je mu líto, že okradl zrovna mě, že mě má rád. A že doklady zahodil do koše na odpadky," svěřil se.

Následně byl u soudu jako svědek, ale olej do ohně přilévat nechtěl. Podle něj šlo spíše o smutnou situaci. Přesto to považuje za vrchol popularity. "Začal jsem zvažovat účast v prezidentské volbě. Dál už se člověk dostat nemůže," uvedl s humorem.

Témata: Zdeněk Pohlreich StarDance