Těhotná Šafářová si užila babinec: Maminky si prozradily všechno!

Lucie Šafářová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. listopadu 2019 15:41

Už jen několik málo dní zbývá tenistce Lucii Šafářové do termínu porodu prvního potomka, kterého čeká s hokejistou Tomášem Plekancem. Proto bezpochyby ocenila, že se ještě předtím stihla podělit o pocity s dalšími nastávajícími maminkami.

Lucie Šafářová si sama pro sebe pečlivě dokumentuje, jak jí roste těhotenské bříško. Zatím poslední „selfíčko“ si pořídila před necelými dvěma týdny. Nastávající rodiče ale často chtějí mít v albu i fotky od profesionála. Těhotná tenistka ale nic takového řešit nemusí, zařídili to za ní totiž jiní.

Redakce jednoho tuzemského magazínu jí totiž pozvala na focení ještě s dalšími dvěma slavnými nastávajícími maminkami. Na jedné titulní fotce časopisu se tak objevila společně s herečkami Berenikou Kohoutovou a Andreou Růžičkovou. Všechny tři si bezpochyby popovídaly o svých pocitech, možná si i navzájem prozradily, kdy je čeká porod.

Právě partnerka hokejisty Tomáše Plekance je podle všeho první na řadě. „S tenistkou Lucií Šafářovou už by měla být pod stromečkem dcera. Herečka Andrea Růžičková možná stráví svátky v porodnici. Herečka a zpěvačka Berenika Kohoutová má ještě pár týdnů čas, ale na rodinu už se taky chystá – bude se stěhovat,“ píše web idnes.cz.

Konkrétně Šafářová má podle dřívějších informací termín porodu zhruba v polovině prosince, pod stromeček by tak opravdu měla dostat ten nejhezčí dárek v podobě prvního potomka – holčičky.

Témata: Lucie Šafářová