Jakub Vágner má ukrutné bolesti: StarDance V OHROŽENÍ?

Jakub Vágner navštívil maséra 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. listopadu 2019 13:56

S Jakubem Vágnerem se ve StarDance počítá i nadále, tělesná schránka ale dostává pořádně zabrat. Populární televizní rybář skončil v tomto týdnu v péči odborníka kvůli bolestem. Jak to s ním před víkendovým přímým přenosem vypadá?

Přinejmenším psychicky byl minulý týden završený večerem pro Centrum Paraple pro účastníky StarDance oddechový. Od pondělí do toho ale zase všichni šlápli a u některých si to vybralo svou daň. Pomoc odborníka musel už v úterý vyhledat rybář Jakub Vágner. Je snad jeho pokračování v soutěži ohroženo?

Zas tak vážné to není, protože se člen slavného rodu svěřil do péče správné osoby. Jakub se ale fanouškům snažil nastínit, jak náročná taneční show vlastně je. „Jak dopadnete, když se musíte naučit rumbu a scénický tanec v jednom týdnu? Mohu Vám říci, že pokud trénujete poctivě, tak tanec prostě bolí,“ napsal upřímně.

Rybář tak skončil v rukou maséra, kterého dobře znají např. fanoušci fotbalové Sparty. „Bez pana Stránského by to bylo opravdu v loji. Každopádně se nevzdám a dáme do toho s Michaelou Novákovou zase naše maximum,“ vzkázal divákům StarDance na instagramu a vyzval je k zaslání hlasů.

Kromě nich zůstávají v soutěži další čtyři páry – herečka Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička, youtuber Karel Kovy Kovář a Veronika Lišková, herec Matouš Ruml a Natálie Otáhalová a biatlonistka Gabriela Koukalová a Martin Prágr.

Témata: Jakub Vágner StarDance