Pavel Novotný přiznal: S Kristelovou máme jedno společné!

Pavel Novotný 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. listopadu 2019 13:16

K tomu, aby byli přátelé, mají Pavel Novotný a Kateřina Kristelová opravdu daleko, přesto mají podle někdejšího bulvárního novináře jedno společné. Bylo ale znát, že se mu to nepřiznává jednoduše.

Starosta pražských Řeporyjí a člen ODS Pavel Novotný si zvyká na velkou životní změnu. Zatímco dřív psal on články o ostatních, dnes píšou jiní lidé o něm. V posledních dnech se řeší např. pomník Vlasovcům, který chce ve své městské části zřídit. Zájem médií bývalého bulvárního novináře evidentně těší.

Novotný dokonce přiznal, že tím pádem mají jedno společné s Kateřinou Kristelovou, partnerkou vězněného fotbalisty Tomáše Řepky. Je přitom známo, že s moderátorkou se nemá zrovna v lásce. Syn oblíbeného baviče se o tom rozepsal na sociální síti.

„A to mám s Kristelovou společný – rád usínám s pocitem, že o mně vyšel článek, u mě navíc občas i objektivně čtenářsky zajímavý, rád se vidím na povedené fotografii, pod poutavým titulkem. Vyloženě mi to dělá dobře a skutečně se mi spokojeněji usíná,“ napsal na twitteru.

V závěru ale připustil, že toho v koutku duše lituje. „Není příjemné to takhle otevřeně přiznat, ale je vás čtyřicet tisíc a já mám rád čistý stůl. Mrzí mě, pokud jsem vás zklamal,“ vzkázal Novotný ze židle starosty.

Témata: Pavel Novotný Kateřina Kristelová