Jiřina Bohdalová vyděsila Slovensko! Lidem NAHÁNÍ STRACH!

Jiřina Bohdalová

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. listopadu 2019 10:28 | Aktualizováno: 29. listopadu 2019 8:02

Populární herečku Jiřinu Bohdalovou potrápilo v posledních dnech zdraví. Musela být dokonce chvíli hospitalizovaná v nemocnici, paradoxně ale to není ten důvod, díky kterému vyděsila naše východní sousedy.

Populární česká herečka Jiřina Bohdalová byla hospitalizována v nemocnici Na Homolce. Českou legendu totiž postihly zdravotní potíže spojené se žaludkem.

Informaci o hospitalizaci herečky prozradil její vnuk Vojtěch Staš při přebírání putovního poháru Fotbalisty roku a Diamantového míče v Divadle Hybernia. "Babička je v nemocnici. Popadla ji střevní chřipka. Třicet let vykopává a teď nemůže převzít cenu," prozradil Staš při slavnostním večeru AMFORA 45.

Jak ale upozornila slovenská média, Bohdalová vychází s členy Amfory velmi dobře, a proto se rozhodla s Karlem Šípem a Martinem Dejdarem natočit propagační video.

A právě to Slováky vyděsilo! "Ona a 19 mužů navlečených v červených dresech, na obličeji černé šmouhy a jejich bojový pokřik. Takto vypadá nejnovější video, ve kterém se herečka objevila. A přesto, že je jedinou zástupkyní něžného pohlaví, chlapům není nic dlužná a jde z ní doslova větší strach než z mužů," píše například server Topky.

Témata: Jiřina Bohdalová