Lucie Vondráčková a fešák ze SuperStar: Opravdu jde JEN O PÍSEŇ?

Lucie Vondráčková 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. listopadu 2019 10:50

Lucie Vondráčková zůstává podle všeho i po téměř půlroce v Česku nezadaná, ačkoliv se po jejím boku objevilo už několik mužů. Nejnověji je to někdejší hvězda SuperStar Julián Záhorovský. Co spolu ti dva mají v plánu?

Lucie Vondráčková pár dní nazpět zaskočila fanoušky prohlášením, že není sama. Když navíc krátce poté zveřejnila na sociální síti fotografii s pohledným chlapem, začali si někteří spojovat jedno s druhým.

Oblíbená zpěvačka a herečka přitom od počátku jasně deklarovala, že jde pouze o pracovní spolupráci na jedné písničce. Spousta fanynek navíc ve fešákovi poznala účastníka historicky první řady SuperStar Juliána Záhorovského. U našich sousedů si ale nejsou tak jistí tím, že dvojnásobná maminka nemá žádné postranní úmysly.

Slovenský server casprezeny.pluska.sk se ptá následovně. „Co ho tedy spojuje s Lucií Vondráčkovou? Oficiálně jen společná píseň Umřu s tebou,“ píše zmíněný web. Jako by se ale někdo snažil naznačit, že mezi oběma hudebními interprety může být něco víc.

Každopádně sama Vondráčková už vyjádření o tom, že není sama, lehce poupravila. Chtěla tím prý říct, že má doma dva syny z předchozího vztahu s hokejistou Tomášem Plekancem. Děti jsou pro ní momentálně to úplně nejdůležitější.

Témata: Lucie Vondráčková