Vyhublá Agáta Prachařová o hladu? Překvapivé přiznání!

Agáta Prachařová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. listopadu 2019 9:22

Už nějaký čas si lidé všímají podezřele vyhublé postavy Agáty Prachařové, někteří se dokonce nebojí dát najevo svůj názor. Moderátorka a maminka na plný úvazek teď učinila nečekané přiznání ve videu, které mělo být úplně o něčem jiném.

Koncem srpna se rozvádějící se Agáta Prachařová jednoho dne probudila a rozhodla se, že nutně potřebuje očistu těla. „Jdu na 60denní detox, bez cukru, alkoholu a cigaret,“ ohlásila tehdy rázně dvojnásobná maminka. Otázkou je, zdali už to nejde moc do extrému. Ostatně někteří fanoušci se to někdejší modelce snaží naznačit.

„Musím říci, že vám vaše hubenost vůbec nesluší, je to už příliš mužský styl, ženu už v tom nenaleznu. Méně je více,“ napsala před pár dny jedna z fanynek Agátě, která s tím nesouhlasila. „Mě to baví a moc,“ odvětila.

Důkazy „hladovění“ poskytlo podle webu blesk.cz video, v němž se Prachařová snaží fanynky naučit, jak se za 10 minut nalíčit. V prvních minutách se prý totiž ozývaly hlasité rušivé zvuky. „To mi kručí z hladu. Já jsem se rozhodla, že už nikdy nebudu jíst,“ říká na záběrech dle zmíněného serveru.

Minimálně své děti Kryšpína a Miu ale moderátorka nezanedbává. Před pár dny zveřejnila na instagramu fotku z přípravy jídla pro ně. „Nejrychlejší a nejoblíbenější večeře,“ napsala ke snímku špaget s kečupem a sýrem.

Témata: Agáta Hanychová