Petra Němcová PORODILA: Předčasně a za dramatických okolností!

Petra Němcová 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. listopadu 2019 8:48

Topmodelka Petra Němcová se konečně dočkala dítěte. Novorozený chlapec se ale začal drát na svět v ne úplně vhodnou chvíli. Česká kráska popsala velice dramatický porod i týdny, které následovaly, na sociální síti.

„Je to kluk!“ Těmito slovy prozradila topmodelka Petra Němcová, že se ve 40 letech konečně dočkala dítěte. Těhotenství oznámila koncem léta a věci nabraly rychlý spád. Zvlášť toho osudového dne, kdy začala česká kráska rodit.

„Rozhodl se přijít na svět nečekaně v 34. týdnu uprostřed noci v odlehlé oblasti obklopené přírodou. Během této bouře, v níž jsme málem porodili nedonošené miminko v autě a měli na spěch do nejbližší nemocnice, jsme cítili bezpodmínečnou lásku,“ popsala dramatické okolnosti porodu na instagramu.

Jak ale Němcová prozradila, tím to ještě zdaleka neskončilo. „Od 15. listopadu jsme byli na cestě mezi nejrůznějšími nemocnicemi, modlili jsme se za naše děťátko a přáli mu, aby bylo silnější a zdravější. Naštěstí nás po cestě vedli a podporovali andělé, kterým jsme neuvěřitelně vděční,“ svěřila se modelka.

„Můj manžel a já jsme se s ničím nesvěřili, protože jsme nechtěli, aby se nikdo strachoval. Teď už je náš krásný chlapeček s námi, v bezpečí a míru, chráněný a milovaný,“ vzkázala Němcová na závěr.

Témata: Petra Němcová