Kopřivová na nervy: Bez peněz od Jágra to nedává!

Veronika Kopřivová 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. listopadu 2019 15:40 | Aktualizováno: 28. listopadu 2019 8:49

I po boku Jardy Jágra se Veronika Kopřivová prezentovala jako žena, která se umí sama o sebe postarat. Podnikání s módou ale není vždy procházka růžovou zahradou. Zvlášť když zmizíte do zahraničí a zjistíte, že jsou zákazníci s něčím nespokojení.

Veronika Kopřivová poprvé od rozchodu s hokejistou Jaromírem Jágrem, který tu roky úspěšně hrával, vyrazila na Floridu s jiným doprovodem, konkrétně se svým nynějším partnerem Mírou Dubovickým. Pár si dlouho užíval idylickou americkou dovolenou, jenže sympatické blondýnce nakonec ruply nervy.

Na vině ani tak nebyly spekulace o těhotenství, které vyvolal pohled na následky vydatného brunche. Modelku a podnikatelku s módou rozzlobilo, že musí na vzdálenost tisíců kilometrů řešit pracovní záležitosti.

Začaly se totiž ozývat nespokojené klientky. „Píšete mi hodně dotazů ohledně zboží na e-shopu, které jsem tady tak před měsícem zveřejňovala, kdy už bude v prodeji atd. Ale skoro všechny produkty už tam dávno jsou. Musíte si to hlídat, holky zlatý,“ vzkázala z dovolené notně podrážděná Kopřivová.

Zákaznicím se rozhodla dát na dálku ještě výchovnou lekci. „Nemůžu vám pořád hlásit každou novinku. Pokud se tam ukazuje něco jako vyprodané, nastavte si hlídacího psa. Oblíbené zboží se vždy snažíme doplňovat,“ dodala expartnerka hokejové legendy.

Témata: Veronika Kopřivová