Marek Eben čelí útoku kritika: Hrabe mu a nic neumí, vzkázali diváci!

Marek Eben 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. listopadu 2019 15:01 | Aktualizováno: 28. listopadu 2019 22:27

Kritika Marka Ebena se začíná obracet proti tomu, kdo s ní před několika dny začal. S obhajobou moderátora StarDance už vystoupili někteří jeho kolegové a teď se k nim přidávají i televizní diváci. Jaký je jejich pohled na věc?

Marek Eben se v posledních dnech ocitl pod tlakem kvůli údajným sexistickým výrokům, které vypouští z úst podle řady lidí, do jejichž čela se postavil filmový kritik Kamil Fila. Skupina moderátorových obhájců se zase sešikovala za jeho kolegou Alešem Hámou. A jak se ukazuje, na straně Ebena stojí i televizní diváci.

Mnozí z nich vyslovili svůj názor na celou „kauzu“ na facebookových stránkách StarDance. „Zaznamenala jsem na internetu článek, že moderování Marka Ebena je sexistické a bůhvíco ještě. Myslím si naopak, že spousta diváků a divaček se každou sobotu jako já těší právě na jeho vtipné moderování,“ napsala paní Zdenka.

„Ženám, které jsou si samy sebou jisté, nějaké vtipy rozhodně nemohou vadit. Za sebe říkám, že pokud by StarDance nemoderoval pan Marek, celá soutěž by pro mě ztratila na přitažlivosti. Marku, držte se a nedejte se znechutit,“ dodala věrná divačka taneční soutěže.

Oblíbeného moderátora se zastávají i muži. „Pane Marku, nedejte se otrávit jedním bezvýznamným a pro lidi zcela neznámým rádoby kritikem, který se chce zviditelnit po vzoru USA. Tam už jim zcela hrabe. Pan Fila je zapšklý puritán, který neumí nic a nedokázal nic. Držíme vám palce!“ vzkázal pan Ondřej.

Za všechny diváky StarDance to pak shrnula jiná diskutující. „Moderátoři pořadu paní Kostková a pan Eben jsou lidé na svém místě, příjemní, vtipní, empatičtí. Patří jim velké poděkování,“ konstatuje uživatelka Lidmila.

Témata: Marek Eben StarDance