Aneta Krejčíková přiznala: TRAUMA od prvního porodu!

Aneta Krejčíková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. listopadu 2019 13:44

Aneta Krejčíková nedávno zaskočila řadu lidí tím, že druhého potomka má v plánu porodit doma. Lékaři o tom sice neslyší rádi, populární herečka k tomu ale má jistý důvod. Tím je trauma z úplně prvního porodu, který v životě zažila.

Do hlavy těhotné Anety Krejčíkové nikdo nevidí, hvězda seriálu Ulice se ale rozhodla, že svého druhého potomka přivede na svět doma, ačkoliv lékaři něco takového neslyší rádi. Možná v tom ale hraje roli trauma z doby útlého dětství, o kterém se včera rozepsala na instagramu.

„Ano, ideální porod si představuji v mě blízkém a příjemném prostředí, na tom není nic zvláštního a vůbec nic k nepochopení,“ začala zeširoka a pomalu přešla k tématu. „Trauma z porodu přišlo už tak kolem mýho 13. roku, kdy jsem, aniž bych věděla, jak to v těle přesně funguje, měla strach z paralyzující bolesti,“ přiznala.

Krejčíkovou podle jejích slov maminka porodila v 21 letech s třítýdenním zpožděním a císařským řezem. „V plodové vodě, která byla zkažená, jsem se nějaký čas trávila a hned po porodu mě převezli přes celou Prahu do Motola, kde mě zachraňovali,“ popsala herečka tehdejší drama. To ale ještě nebylo vše.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Aneta Krejčíková (@krejcikova.aneta), Lis 26, 2019 v 7:03 PST

„Mámu připravovali na to, že můžu mít trvalý následky v podobě mentálního handicapu. To chceš slyšet po porodu! Držela mě v náručí až po třech týdnech,“ prozradila Krejčíková, která je přesvědčená, že to poznamenalo rodinné vztahy.

„S maminkou jsme měly hodně komplikovaný vztah a jsem přesvědčená, že je to tím, že mě poprvé pomazlila až po třech týdnech. Cejtím to i na sobě, mám neustálý deficit lásky, celý život. Porod mého syna byl jedním z nejkrásnějších a nejintenzivnějších zážitků,“ dodala.

Témata: Aneta Krejčíková