Jiřina Bohdalová: Po nemoci zase PLNÁ ŽIVOTA!

Jiřina Bohdalová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. listopadu 2019 13:06

Jiřina Bohdalová minulý týden strávila několik dní v nemocnici, čímž vyděsila příbuzné, fanoušky i divadelní kolegy. Mezi poslední jmenované se však podle všeho vrátí už koncem tohoto týdne. A bude plná života!

Na svůj věk velice vitální osmaosmdesátiletá herečka Jiřina Bohdalová minulý týden skončila na nemocničním lůžku kvůli náhlým zdravotním potížím. Lidé o ní samozřejmě měli velké obavy, nakonec se naštěstí ukázalo, že to nebylo tak vážné. Lékaři jí totiž po pár dnech propustili domů.

Teď to vypadá, že se legendární herečka chystá zpátky na prkna, co znamenají svět. Divadlo Na Jezerce má totiž již na konci tohoto týdne na programu beznadějně vyprodané představení. V pátek se má hrát Paní plukovníková. Stručný popis hry napovídá, že Bohdalová musí být připravena podat opravdu energický výkon.

„Pan plukovník zemřel – co s dědictvím? Jinak se na do dívá svérázná vdova plná života, jinak to vidí mnohokrát rozvedená dcera, nezaměstnaný syn, či jeho bývalá manželka. Přestože jde o příběh plný černého humoru, nechybí v něm životní optimismus,“ píše se v krátké anotaci na webových stránkách divadla.

Vypadá to tedy, že Jiřina Bohdalová už bude koncem týdne opět v plné síle. Přejme jí, aby zdraví drželo i nadále, zvlášť když v poslední době nešlo o první zdravotní problém populární herečky.

Témata: Jiřina Bohdalová