Prachařovi před rozvodem: PRAVDA o posledních měsících manželství!

Jakub a Agáta Prachařovi 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. listopadu 2019 11:53

Agáta a Jakub Prachařovi mají před rozvodem, i když na formální ukončení manželství nijak zvlášť nespěchají, možná i proto, že chtějí mít nějaký čas jeden od druhého klid. Poslední měsíce jim totiž daly pořádně zabrat.

Agáta Prachařová minulý týden potvrdila, že rozvod s manželem Jakubem Prachařem, který už si našel náhradu v podobě elitní topmodelky Denisy Dvořákové, stoprocentně bude. Nic ale není dobré uspěchat. Oficiální žádosti o rozvod proto podají až po Novém roce. Do té doby tak existuje malá naděje, že se ještě podaří dát všechno do pořádku.

Slovenský server casprezeny.pluska.sk připomíná, že ani dvojitá svatba nepomohla k tomu, aby manželství vydrželo. Vztah podle našich sousedů prošel různými krizemi, a jen manžele vědí, co je způsobilo. Přesto kolovaly nejrůznější teorie, proč vztah skončil krachem a kdo za to může.

„Vždy to záviselo na tom, čí kamarádi promluvili. Agátiny kamarádky tvrdily, že Jakub Agátu ponižoval, Jakubovi kamarádi zase tvrdili, že ráda přespí v cizí posteli,“ konstatuje zmíněný web ve svém článku.

Agáta se dle serveru ještě snažila vztah zachránit, teď už ale na takovou snahu rezignovala a svůj čas věnuje dětem. Na rozdíl od Prachaře prý nemá na nový vztah ani pomyšlení, přestože se nechala přistihnout na schůzce s neznámým mužem.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař