Překvapená Lucie Vondráčková: Zpráva od fanynky jí nepříjemně zaskočila!

Lucie Vondráčková 9

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. listopadu 2019 10:40

Lucie Vondráčková si na komunikaci s fanoušky dává záležet, občas ale i jí překvapí zpráva od některého z nich. Stalo se to třeba tento týden, začalo to přitom docela nevinně. Fanynka se svěřila, čím jí udělala zpěvačka a herečka radost. Opačně to ale neplatilo.

Lucie Vondráčková v poslední době interakci s fanoušky rozhodně nepodceňuje. V těchto dnech je informovala o novém klipu s někdejším účastníkem SuperStar Juliánem Záhorovským, potěšila je však i videem z pražských vánočních trhů. Právě pod ním se ale rozpoutala debata, která ji přinejmenším nepříjemně překvapila.

Stačil na první pohled nevinný vzkaz od jedné z fanynek. „Moc zdravím, včera v autě jsem slyšela reklamu s Vámi a přála jste nám posluchačům hezký den. Normálně reklamy nevnímám, ale ta s Vámi mi udělala radost,“ napsala k příspěvku z trhů jistá Marcela.

Oblíbená herečka a zpěvačka neskrývala překvapení a existenci takové reklamy popírala. „Já ale žádnou reklamu nenamluvila,“ vzkázala Vondráčková, zatímco se jí autorka výše uvedeného komentáře snažila osvěžit paměť.

„Přála jste posluchačům hezký den, a myslím, že to byla propagace přímo něčeho, v čem hrajete, zpíváte, teď už si nevzpomenu. Ale jestli to půjde i dnes, tak Vám to písnu,“ slíbila fanynka. K rozuzlení zatím celá věc nedošla. Ukáže se, že došlo k zneužití jména Lucie Vondráčkové? Uvidíme…

Témata: Lucie Vondráčková