Svěrák dál pod palbou kvůli StarDance: Češi vytáhli těžší kalibr!

Zdeněk Svěrák porotcem ve StarDance 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. listopadu 2019 9:29

StarDance měla o uplynulém víkendu už tradičně na programu charitativní večer, během něhož usedá do poroty Zdeněk Svěrák. Jeho letošní výkon se ovšem spoustě lidí nelíbil. Nespokojení diváci to dávají jasně najevo.

Uplynulý víkend patřil ve StarDance dobročinné činnosti, tančilo se pro Centrum Paraple, jehož zakladatelem je Zdeněk Svěrák, který usedl vedle tradiční čtveřice do poroty. Jak už vás stars24.cz informoval, nebylo to zdaleka všem televizním divákům po chuti. Vlna odporu některých lidí neutichla ani po několika dnech.

Jedna z diskutujících na profilu soutěže na sociální síti začala dokonce do celé věci tahat politiku. „Nedívala jsem se. Svěráka nemusím už dlouho a vzhledem k jeho účasti na demonstraci je to ještě horší. Jinak StarDance se mi moc líbí a koukám pravidelně,“ napsala Hanka, do které se ihned opřeli diváci opačného názoru.

„Tady snad nejde o p. Svěráka, vybralo se dost peněz pro dobrou věc. Co to má společného s účastí na demonstraci? Kolik Vy jste dala na charitu? Je mi zle z některých názorů,“ odvětila Jana. „Pan Svěrák Paraple založil. Už to je záslužné. Rozhodně záslužnější než plkat a hanit někoho kvůli účasti na demonstraci,“ doplnila divačka Veronika.

Dalšímu z diskutujících se Svěrák nelíbil v roli porotce. „Zdeněk Svěrák je již seniorský brepta a bylo by na čase, kdyby z funkce prezidenta odstoupil, neboť je v obdobné pozici jako prezident Zeman,“ konstatoval jistý Ivan. Ihned se na něj obořili lidé přesvědčení o opaku. Autor komentáře tak celou věc ještě rozvedl.

„To hodnocení soutěžících a nesouvislá řeč neboli breptání o tom (dobré kondici – pozn. red.) zas tak dvakrát nesvědčí, navíc začíná být poměrně dost senilní, o čemž svědčí i jeho nepříliš zdařilý film s názvem Po strništi bos,“ dodal.

Témata: Svěrák Zdeněk (herec režisér) StarDance