Anička Slováčková neví dne ani hodiny: VŠECHNO SE MĚNÍ!

Anna Slováčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. listopadu 2019 8:52

Anička Slováčková právě prochází velice náročným obdobím, během kterého se všechno mění z hodiny na hodinu. Nejde přitom jen o její zdravotní stav.

Obavy o vážně nemocnou Aničku Slováčkovou, které lékaři před několika týdny diagnostikovali zákeřnou rakovinu prsu, rostou. Sama dcera slavných rodičů už dříve přiznala, že jsou lepší a horší dny. Ani informace od ostatních členů rodiny nejsou veskrze pozitivní.

„Moje dcera je na tom špatně, byl jsem s ní v nemocnici a nikomu bych to nepřál,“ nechal se táta Felix Slováček slyšet pro server expres.cz. O velkých bolestech mluvila o několik dnů dříve i maminka herečky a zpěvačky Dáda Patrasová.

Nemění se ale jen zdravotní stav. Podle serveru blesk.cz mění Slováčková i paruky, a to jak na běžícím pásu. Nosí je ale pouze při plnění pracovních povinností, ať už jde o natáčení seriálu pro jednu z tuzemských televizí či hudební nebo divadelní vystoupení.

V civilu je ale odkládá do skříně. Důkazem je nejnovější fotka, kterou zveřejnila na svém instagramovém profilu. Místo paruky má na snímku na hlavě čepici.

Témata: Anna Slováčková