Gottová o rozkolu v rodině: Nikdo neví, co se mezi námi stalo!

Karel Gott s dcerami 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. listopadu 2019 21:07 | Aktualizováno: 27. listopadu 2019 11:16

Dominika Gottová přestala mlčet a rozhodla se narovinu promluvit o rozkolu uvnitř vlastní rodiny. Datuje se prý ještě do dob, kdy byl Karel Gott naživu. Dodnes ale nikdo neví, co přesně se mezi členy rodiny stalo.

Jak už vás stars24.cz informoval, v rodině Gottových to uprostřed boje o dědictví po zesnulém Karlu Gottovi (†80) pěkně vře. Nejstarší dcera Dominika Gottová přiznala, že se s ní mladší nevlastní sestra Lucie nebaví. Trvá to přitom už delší dobu.

„S Luckou jsme tento rok v létě přišli tatínkovi dodatečně popřát k osmdesátinám na Bertramku. Už předtím se mnou nekomunikovala. A to se nezměnilo. Nevím, co se stalo,“ svěřila se dle slovenského webu pluska.sk deníku Blesk.

Navázat kontakt se ségrou se Mistrova nejstarší dcera snažila i po otcově říjnové smrti. Opět marně. „Nedařilo se mi to, a tak jsem požádala svou maminku (Antonii Zacpalovou – pozn. red.), aby jí na mě dala číslo a zavolala mi. Lucka se ale neozvala,“ pokračovala žena, která momentálně žije ve Finsku.

K setkání sourozenců tak došlo až na zádušní mši ve svatovítské katedrále, Dominika se ale dočkala chladného přijetí. „Viděli jsme se až na pohřbu… Ale skoro nikdo tam se mnou nemluvil,“ povzdechla si Gottová.

Témata: Dominika Gottová Karel Gott