Nemocná Anička Slováčková: Špatné zprávy od tatínka Felixe!

Anna Slováčková a Felix Slováček 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. listopadu 2019 18:38 | Aktualizováno: 29. listopadu 2019 22:11

Špatné zprávy o stavu nemocné Aničky Slováčkové, která bojuje s rakovinou prsu, dorazily přímo od člena rodiny. Její tatínek Felix Slováček o boji se zákeřnou chorobou upřímně promluvil. A nikoho nepotěšil.

Anička Slováčková už několik týdnů bojuje pod dohledem lékařů se zákeřnou rakovinou prsu, kterou si objevila víceméně náhodou. Dcera slavných rodičů už se svěřila, že jsou lepší a horší dny. Její otec byl pravděpodobně přítomen jednomu z těch, které se dají zařadit do druhé kategorie.

Když měl totiž Felix Slováček o nemoci dcery promluvit, moc do řeči mu nebylo. „Moje dcera je na tom špatně, byl jsem s ní v nemocnici a nikomu bych to nepřál,“ vysoukal ze sebe hudebník pro web expres.cz. Aničce se prý snaží vynahradit čas, který na sebe poslední dobou neměli.

Saxofonista už dříve poznamenal, že přemýšlí nad tím, proč chorobou trpí právě jeho milovaná dcera. „Když se někdo dožije takového věku jako já a mám dceru, které je čtyřiadvacet let, má celý život před sebou a najednou ji zničehonic zaskočí taková věc, tak o tom přemýšlím proč a jak. Ale toho se stejně nedopátrám,“ nechal se slyšet.

Slováčková naposledy prozradila, že se snaží o takové nastavení psychiky, aby ji v boji s nemocí nepřemohl strach. Držíme palce, aby všechno dobře dopadlo!

Témata: Felix Slováček Anna Slováčková