Ivana Gottová to u sousedů schytala: Jde jí jen O PENÍZE?!

Karel Gott s manželkou Ivanou 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. listopadu 2019 17:53 | Aktualizováno: 27. listopadu 2019 10:41

Klid je stále slovo, které Ivana Gottová zná především z minulosti. Vydechnout nedají vdově ani u sousedů. Naznačují tam, že o žádné truchlení vdově vlastně nejde, když jsou ve hře peníze. Kdo si dovolil tohle tvrdit?

Ivana Gottová to v těchto dnech schytala z nečekaného místa… nikoliv od sousedů přímo z Bertramky, ale od našich sousedů „obrazně řečeno“. Jeden slovenský web se totiž rozhodl rozebrat, proč se vdově po Karlu Gottovi (†80) poslední dobou tak často něco nezdá.

„Jestli Ivaně opravdu jde o dodržení období smutku, nebo si jen nechce nechat ujít finanční zisk vyplývající z použití jméně jejího zesnulého manžela, to už ví jen ona sama. Karel Gott byl však zbožňovaný v mnoha koutech světa, a tak je jisté, že pátrání po všech podobných produktech či koncertech bude pořádně pracné,“ píše server topky.sk.

Zmíněný web tak reaguje na nejnovější informace z okolí vdovy. Ivana Gottová například šikuje právníky kvůli německé knize, která má dokumentovat život Mistra v obrazech. Její vydání totiž nebylo odsouhlaseno.

Slovákům však především leží v žaludku zrušený předvánoční koncert, jehož organizátoři mluvili o poctě Karlu Gottovi. Vdova však prostřednictvím mluvčí oznámila, že na něco takového je ještě brzy. Management zesnulého zpěváka ovšem už začal s přípravami oficiální vzpomínkové show.

Témata: Ivana Gottová