Kopřivová je těhotná? Bříško a chuť na všechno možné!

Veronika Kopřivová 9

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. listopadu 2019 15:38

Tohle Jaromír Jágr nečekal! Veronika Kopřivová byla vždy známá štíhlou postavou, teď ale ukázala podezřele zakulacené bříško. Navíc přiznala, že má chuť na všechno možné. Je snad modelka těhotná?

Veronika Kopřivová po rozchodu s legendárním hokejistou Jaromírem Jágrem rychle našla toho pravého v kolegovi Mírovi Dubovickém. Sympatický pár šel dlouho na všechno pozvolna, nejnovější snímky ale naznačují opak.

Podle serveru extra.cz sdílela štíhlá modelka v rámci tzv. instastories fotografie, kde bylo její bříško podezřele zakulacené. Logicky se začalo spekulovat o těhotenství, o kterém si po boku Jágra mohla blondýnka nechat jenom zdát. Ona sama se navíc rozhodla poskytnout vysvětlení dalším snímkem a doprovodným textem na svém profilu.

Kopřivová je momentálně s partnerem na Floridě, kde si užívají opravdu bez zábran. V neděli proto vyrazili na vydatné jídlo. „Nedělní brunch, to byl fakt sen… reálnej!“ rozplývala se Kopřivová po několika chodech.

„Začala jsem skromně nadýchanou omeletou a pokračovala přes krevety, lobster, kaviárové tousty, humra, benedikt se slaninou až po palačinky, vafle, ovoce a další mini dezertíky,“ vysvětlila modelka zakulacené bříško. „Pásek jsem povolila o dvě dírky a pak jsem se odkutálela domů,“ dodala.

Témata: Veronika Kopřivová Miroslav Dubovický