Ewa Farna rázně: O dojemné chvíle se synem nechce přijít!

Ewa Farna se svým synem! 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. listopadu 2019 15:02

Ewa Farna vyhlíží konec velice vydařeného roku 2019 snad jen z jediného důvodu. Těší se totiž na první Vánoce se svým letos narozeným synem. Chce jí snad o oslavu svátků někdo připravit?

Přelomový rok pro Ewu Farnou se pomalu chýlí ke konci. Zatímco na hudební scéně si už tradičně splnila „to svoje“, v osobním životě na letošek nikdy nezapomene. Před necelým půlrokem přivedla na svět prvorozeného syna Artura. Je proto pochopitelné, že už se těší na svátky.

O dojemné první Vánoce v rodinném kruhu se připravit nenechá. „Prožiju je jako vždy v kruhu nejbližších, na to si nedám sáhnout!“ řekla rázně, ale se smíchem serveru denik.cz. Na posezení u štědrovečerní tabule už se zpěvačka moc těší.

„Zbožňuju Vánoce a symbolizují pro mě právě čas strávený s rodinou, bez stresu, bez práce, telefonu, hádek. Má to být hlavně fakt v lásce a v klidu, i kdyby se měl kapr trochu připéct a dárky nebyly perfektně zabalené,“ představila svou představu svátků.

Zatímco ke Štědrému večeru patří koledy, k uspávání dětí zase ukolébavky. Zpívá je oblíbená zpěvačka synovi? „Svému malému zpívám spíš podvědomě a vymyslím spontánně nějaké jednoduché melodie a slova o tom, že se jdem třeba koupat. Žádné kompozice to nejsou, děje se to asi přirozeně, moc nad tím nepřemýšlím,“ svěřila se Farna.

Témata: Ewa Farna