Lucie Vondráčková už není sama: NOVÉ INFORMACE!

Lucie Vondráčková 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. listopadu 2019 11:53

Lucie Vondráčková zaskočila fanoušky, když konečně připustila, že není sama. Lidé doufali, že se dozvědí něco o její nové známosti. Nejnovější informace přímo od zpěvačky je tak nejspíš zklamou.

Od rozchodu s otcem dětí byla Lucie Vondráčková nezadaná. Jako blesk z čistého nebe tak působila slova, která zazněla v těchto dnech. „Nejsem sama a nejdůležitější pro mě jsou moji kluci. Takže budu ve vztazích ještě opatrnější než dřív, což už snad ani nejde. Ale vyhnout se tenkému ledu? Dá se to vůbec? Myslím, že ne,“ řekla časopisu Exkluziv.

Pak navíc populární zpěvačka zveřejnila na sociální síti fotku s tajemným mužem a některé fanynky se ihned začaly jedno s druhým spojovat. Kdo četl bedlivě, ten pochopil, že s někdejším účastníkem SuperStar Juliánem Záhorovským pouze připravuje písničku.

Možná i proto se dvojnásobná maminka nakonec rozhodla uvést své původní vyjádření na pravou míru. „Chtěla jsem říct, že nejsem sama, že mám dva syny. Myšleno tak, že mé děti jsou pro mě nejdůležitější,“ vysvětlila super.cz.

Nakonec to tedy vypadá, že Vondráčková zůstává i nadále sama. Na rozdíl od expartnera Tomáše Plekance, který už se s tenistkou Lucií Šafářovou těší na prosincový porod jejich prvního společného potomka.

Témata: Lucie Vondráčková