Gabriela Koukalová přiznala: Partner od ní odešel!

Gabriela Koukalová s manželem Petrem 9

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. listopadu 2019 10:35 | Aktualizováno: 30. listopadu 2019 9:34

Gabriela Koukalová si účastí ve StarDance zadělala na potíže v osobním životě. S tanečníkem Martinem Prágrem si padli do oka natolik, že její životní partner z toho musí být přinejmenším nervózní. Vydrží jejich vztah?

Gabriela Koukalová se kvůli účasti ve StarDance dostala do prekérní situace. Ačkoliv je vdaná, byla už několikrát přistižena se svým tanečním partnerem Martinem Prágrem i mimo parket a tréninky. Oba k sobě měli podezřele blízko. Bývalá profesionální sportovkyně o něm navíc mluví velice obdivně.

„Obdivuji jeho cílevědomost, profesionalitu a trpělivost,“ cituje server novinky.cz její slova pro Právo. „Má to se mnou těžké, ale už ví, jak na mě,“ konstatuje Koukalová, která zatím taneční soutěží hladce prochází dál.

Biatlonistka se úplně nemůže spolehnout na podporu manžela Petra, který chodí pouze na generálky a přímé přenosy vynechává. Těžko říct, jestli ho štve blízký vztah jeho ženy a tanečníka. Olympijská medailistka každopádně přiznala, že od ní partner dokonce odešel.

Měla však na mysli toho tanečního. „Hodně se spolu nasmějeme, i když pro mé dobro někdy zvýší hlasu, trochu mě vykoupe v tom, co dělám blbě. Demonstrativně odejde a já si to mezitím zkouším sama. On si ale někde za rohem napočítá do deseti, přijde zpátky a jedeme znovu,“ prozradila Koukalová.

Témata: Gabriela Soukalová