Jakub Štáfek zase „mění orientaci“? Slova o partnerovi bere zpět!

Jakub Štáfek 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. listopadu 2019 9:19

Bijec a herec Jakub Štáfek opět „mění orientaci“. V nedávné talk show sice v nadsázce prohlásil, že „je homosexuál a má partnera“, po pár dnech už ale zase mluví jinak. Co na sebe prozradil tentokrát?

Jakuba Štáfka možná mrzí, že si větší pozornost vysloužil zápasením v kleci než herectvím, které je zdrojem jeho obživy. Nese to ale statečně a trpělivě odpovídá na dotazy médií. Jednu otázku ale nemá rád. Moc ho nebaví odpovídat na otázky týkající se vztahů.

Ačkoliv o pár dní dříve přiznal, že má partnerku, v talk show moderátora Jana Krause se to snažil celé zahrát vtipně do autu. „Já vůbec nevím, jak to vzniklo. Přitom já jsem homosexuál a mám partnera, že jo. Naznačím, že jedu doleva, dám blinkr doprava,“ tvrdil oblíbený herec a jeho starší kolega jen nevěřícně zíral.

Stačilo pár dní, během kterých se mu to opět celé proleželo v hlavě, a Štáfek zase otočil. I když nechuť k upřímné odpovědi byla cítit i nadále. „Mám nějakou dobu už milou, nevím, proč to ty lidi zajímá,“ svěřil se webu expres.cz.

Partnerka byla herci oporou i ve chvíli, kdy se připravoval na vítězný zápas v MMA neboli smíšených bojových sportech. „Pochopitelně nějaký strach měla, ale asi mi věřila. Nepřenášela ten strach na mě, aby mě nějakým způsobem nerozhodila,“ dodal.

Témata: Jakub Štáfek