Agáta Prachařová jako chlap? Fanoušci nevěří svým očím!

Agáta Prachařová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. listopadu 2019 21:04

Agáta Prachařová o sobě během dnešního dne pronesla šokující slova. Někteří fanoušci přitom nevěří svým očím už ve chvíli, kdy se podívají na to, jak rozvádějící se moderátorka momentálně vypadá. Co jim vadí?

Agáta Prachařová musí po rozchodu s manželem Jakubem Prachařem zastat i některé role muže v domácnosti. Na rozdíl od něj si totiž ještě nikoho nového nenašla, ačkoliv i ona byla přistižena na schůzce s neznámým mužem.

Na sociální síti se tak dnes pochlubila fotkou umytého automobilu, který vypadal, jako by právě sjel z výrobní linky. „Když si sama umyješ auto. Cítím se jako chlapák,“ svěřila se modelka a moderátorka.

Jedna z fanynek jí dala za pravdu v tom, že už ženu opravdu nepřipomíná. Myslela to ale trochu jinak. „Zdravím vás a musím říci, že vám vaše hubenost vůbec nesluší, je to už příliš mužský styl, ženu už v tom nenaleznu. Méně je více,“ vzkázala Markéta.

Dvojnásobná maminka to ale vidí jinak. „Mě to baví a moc,“ odpověděla Prachařová a našla zastání u spousty fanynek. Uvidíme, jestli jí ale nakonec nenahlodají lidé, kteří tvrdí, že dříve vypadala lépe.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař