Jakub Prachař šlápl vedle? To je blb, kroutí lidé hlavou!

Jakub Prachař 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. listopadu 2019 18:47 | Aktualizováno: 28. listopadu 2019 22:27

Jakub Prachař se stal na sociální síti terčem nevybíravé kritiky. Tentokrát se neřešily neshody s jeho manželkou Agátou, ale jedna událost v pražské O2 aréně. Herec a moderátor vyslovil svůj názor a strhla se mela.

Ani pozornosti Jakuba Prachaře neunikla víkendová akce s koňmi v pražské hokejové hale. Herec a moderátor zaujal poměrně jasný postoj. „Tak na Slovensku to už zakázali, ale v O2 aréně je to ok. Je hezké, když dáte zvířeti nažrat ve správný čas a ono pak udělá, co chcete. Jako by to snad s námi lidmi nebylo stejné,“ napsal na instagramu.

Hned vzápětí se do něj ale začali pouštět lidé opačného názoru. Někteří byli slušní, jiní si neopustili invektivy. „Koukám, kolik tu je lidí, co rozumí koním, věnují se jim a pohybují se v tom. Jakube, tohle je názor absolutně mimo,“ konstatovala Romana.

„Jakube, tohle je opravdu mimo. Jde o normální sport, který se provozuje už docela dlouho. Když půjdem do hloubky – tím pádem byste zrušil dostihy, parkury a moderní pětiboj?“ ptal se Lukáš. Další diskutující už volili ostřejší výrazy.

„Jakube, Jakube, jak jsi mladej, tak jsi blbej,“ vzkázal Ondřej. „Ty seš blbej, až to bolí,“ přidala se Líza. „Že je tohle týrání, může napsat nebo říct jen blb, který se nikdy prostředí koní, jezdeckého sportu a všech jeho odvětví nepohyboval… tohle už je moc,“ dodala Terez. Prachař evidentně řekl přinejmenším nepopulární názor.

Témata: Jakub Prachař