Ivana Gottová: Nečekaná pochvala uprostřed boje o dědictví!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. listopadu 2019 18:02

Málokdo pochybuje o tom, že dědictví připadne do klína Ivaně Gottové, svých nadějí se ovšem nevzdávají i další členové rodiny. Uprostřed boje o majetek dorazila na Bertramku nečekaná pochvala. Jak ji máme chápat?

Jak už vás stars24.cz informoval, Karel Gott (†80) přijímal v posledních týdnech života výživu především prostřednictvím polévek, které mu vařila manželka Ivana Gottová. Prozradila to Mistrova nejstarší dcera Dominika s tím, že tatínek se zlobil, když ho ostatní do jídla nutili, ačkoliv on neměl na nic chuť.

Z Finska za příkladnou péči o Gotta dokonce dorazila na Bertramku tak trochu nečekaná pochvala. „Obdivuji Ivanu, jak krásně se o tátu do posledních chvil starala,“ parafrázuje slovenský server pluska.sk slova Dominiky Gottové pro český Blesk.

Proč nečekaná? Byla to právě Dominika, resp. její finský manžel Timo Tolkki, kdo se snažil rozpoutat válku o dědictví již krátce po říjnové smrti Slavíka. Nejstarší dcera se přitom dle dostupných informací s otcem vyrovnala už před jeho odchodem.

Proto je podle právníků jedinou nadějí dohoda dcery s vdovou. Sama Dominika to sice nepovažuje za moc pravděpodobné, ale flintu do žita předem nehází. Součástí její taktiky mohou být právě i pochvaly a lichotky na adresu Ivany Gottové.

Témata: Ivana Gottová Dominika Gottová