Andrea Pomeje: Po smrti manžela další muka! Už nikdy to nechce zažít!

Andrea Pomeje 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. listopadu 2019 16:14

Na začátku roku přišla o manžela, ale ani jeho konec neprobíhá pro Andreu Pomeje zrovna ideálně. Dýdžejka má za sebou něco, co už podle vlastních slov nechce nikdy zažít. Navzdory tomu, že to proběhlo k jejímu prospěchu.

Jak už vás stars24.cz informoval, dýdžejka Andrea Pomeje byla nucena podstoupit další plastiku prsou. Došlo totiž k nečekaným komplikacím, které si vyžádaly další operační zákrok. Ten se sice vydařil, ale návrat do každodenního života je zatím pořádně bolestivý.

Prsa jí totiž po operaci bolela tolik, že se zapřisáhla, že už pod skalpel znovu nepůjde. „Nikdy v životě na nic podobného už nejdu, i kdybych měla prsa vláčet za sebou. Nečekala jsem, že to bude až tak na houby,“ přiznala serveru extra.cz.

Po operaci je nutný přinejmenším čtrnáctidenní odpočinek. Andrea nemůže zvedat nic těžkého, problém jí ale dělají i triviálnější aktivity. „Doteď jsem vůbec netušila, do čeho všeho se prsní svaly zapojují. Ještě donedávna jsem měla problém byť jen vyčistit si zuby. Neučešete se. A umýt si vlasy? To byla celovečerní záležitost,“ konstatuje.

Díky své nemohoucnosti se alespoň vdova, jejíž manžel Jiří podlehl počátkem roku rakovině, přesvědčila, že má vedle sebe nyní toho pravého. „Chudák mě musel zvedat. Postaral se o všechno. Vařil a kvůli mně vůbec nespal. Jsem mu moc vděčná za to, jak to se mnou zvládl,“ nešetřila Pomeje chválou.

Témata: Andrea Pomeje