Krejčíková a Tomešová na nože: Rozkmotří kamarádky porod?

Aneta Krejčíková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. listopadu 2019 15:39

Aneta Krejčíková a Michaela Tomešová jsou kamarádky – herečky a brzy je bude spojovat i fakt, že jsou dvojnásobné maminky. Krejčíková se pomalu chystá na svůj druhý porod, který si ale vysnila tak, že se to spoustě lidí nelíbí.

Aneta Krejčíková před časem prozradila, že je podruhé těhotná. Tehdy jí bezpochyby přišla řada gratulací od hereckých kolegyň a kamarádek. Jednou z těch „nej“ je Míša Tomešová, která už dvojnásobnou maminkou je.

I ona samozřejmě zaznamenala, že hvězda seriálu Ulice přemýšlí o domácím porodu, který má sice fanynky v řadách „alternativních“ maminek, lékaři a odborníci o něm ale slýchají neradi. Krejčíkovou „odrazuje“ svým pohledem i její dobrá kamarádka.

„Nikoho za to neodsuzuji, je to každého věc, ale já bych doma plánovaně nikdy nerodila. Můj druhý syn se skoro narodil doma, ale to kvůli tomu, že jsem netušila, že rodím, a narodil se v porodnici půl hodiny poté, co jsme tam přijeli,“ prozradila Tomešová serveru expres.cz.

Sama by prý upřednostnila zdraví miminka před vlastním pohodlím a spokojeností. Navíc přiznala, že jiná její kamarádka málem přišla během domácího porodu o život. „Proto bych vždycky volila porodnici, kde jsem sama rodila,“ vysvětlila herečka.

Témata: Aneta Krejčíková Míša Tomešová