Jasmina Alagič to ostře schytala: Říká nesmysly a úmyslně lže!

Jasmina Alagič 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. listopadu 2019 15:03

Jasmina Alagič se po porodu syna Sanela pustila do poradenství pro ostatní maminky, teď se to ale otočilo proti ní. Od expertů to totiž pěkně ostře schytala. Manželka rappera Rytmuse prý říká nesmysly a poskytuje úmyslně zavádějící informace.

Jasmina Alagič působí po letním porodu syna Sanela jako žena, která snědla všechnu moudrost světa. Především maminkám se snaží poradit se spoustou věcí, např. jak se zbavit celulitida. Jenže její slova o efektivitě „radiofrekvenční metody“ rozpálila do běla opravdové odborníky.

„V pěti větách, které dotyčná dokázala dát dohromady, bylo pět absolutních nesmyslů. To už není nevědomost, ale úmyslné zavádění,“ nebral si pro slovenský server pluska.sk servítky výživový poradce Michal Páleník.

Ještě víc experta šokovalo, že něco takového má zapotřebí právě manželka rappera Rytmuse. „Říkali mi, že tato paní je velmi vážená v oblasti estetických zákroků. O to víc mě mrzelo, že řekne absolutní nesmysl, jen aby nalákala lid na nějakou zkrášlovací proceduru,“ pokračoval.

„Takové blbosti jsou velmi nebezpečné. Nejsou pravdivé, ale lidé jsou ochotní dát velké peníze za to, aby šli na přístroj, který v konečném důsledku nic nedělá. Kdyby to fungovalo, nemáme tu fitnesscentra a problémy s celulitidou,“ dodal Páleník.

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)