Veronika Kopřivová s přítelem Mírou na Floridě: Zas taková sranda to nebyla!

Veronika Kopřivová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. listopadu 2019 14:25

Veronika Kopřivová se rozhodla vzít svého partnera Míru na Floridu, kde dříve žila s hokejistou Jaromírem Jágrem. Společně navštívili i slavná filmová studia, modelka ale přiznala, že tentokrát to zase taková sranda nebyla.

Jak už vás stars24.cz informoval, Veronika Kopřivová vzala svého nynějšího přítele Miroslava Dubovického na Floridu, kde to dobře zná od dob, kdy zde žila s legendárním hokejistou Jaromírem Jágrem během jeho angažmá u místních Panterů. A Floridu si nejde pořádně užít bez návštěvy jednoho konkrétního místa.

Na mysli máme filmová studia společnosti Universal Studios. „Achjo, to bylo zas tak dechberoucí. Moje čtvrtá návštěva v Universal Studios a já byla zase jak Alenka v říši divů. Ohromena, plná radosti a zážitků,“ komentovala to Kopřivová.

„Tohle pohádkové království nemělo chybu. Člověk si vážně připadá, jako by byl součástí různých filmů. Samozřejmě občas je dobrý přiložit nějakou rychlou jízdou na Hulkovi nebo Hollywood horské dráze,“ konstatoval zase Dubovický.

Zvlášť se závěrem jeho komentáře ale sympatická modelka nejspíš moc nesouhlasila. „Některé atrakce byly fakt sranda, ale bylo jich pár, teda spíš víc, kdy to pro mě taková sranda nebyla,“ přiznala Kopřivová.

Témata: Veronika Kopřivová Miroslav Dubovický