Ivana Gottová povolá právníky? Tohle jim nesmí projít!

Gottová, Ivana 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. listopadu 2019 13:13 | Aktualizováno: 25. listopadu 2019 22:01

Ivana Gottová je od října s právníky v častém kontaktu, zdaleka přitom nejde jen o otázku vyřízení pozůstalosti po zesnulém manželovi. Vdova musí řešit i zneužívání jména Karla Gotta ve snaze lehce vydělat peníze.

Plné ruce práce má po smrti Karla Gotta (†80) vdova i zpěvákův management. Ivana Gottová musí po manželově skonu koordinovat spoustu věcí, ze všeho nejvíc jí však štve, když řeší, že někdo dělá něco nepatřičného. Podle webu blesk.cz se to děje právě v těchto dnech.

Problematická je právě vydaná kniha Karel Gott: Der Sinatra des Ostens – Die Biografie von Karel Gott in Bildern, tedy jakási Mistrova biografie v obrazech. Jejím autorem je jistý Pawel Romski, který podle všeho s pozůstalými nic nekonzultoval. To pro něj může být velký problém.

„Karel Gott Agency, kterou vede Ivana, teď monitoruje, co všechno je nyní na trhu, a je připravena přes právníky na vydavatele udeřit. Kdo od ní nemá svolení na užití jména Karel Gott, čekají ho problémy,“ prozradil serveru blesk.cz zdroj z okolí rodiny Gottových.

Takový postup by souzněl i s tvrzením Gottova mangementu, které se sice týkalo koncertních poct, ale vztáhnout se dá i na jiné snahy přiživit se na smrti Mistra. „Vydělávat na jménu Karla Gotta v době hlubokého smutku je z našeho pohledu nepřípustné,“ prohlásila rezolutně mluvčí Aneta Stolzová.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott