Těhotná Berenika Kohoutová: Břicho jako Brno a divadelní „derniéra“!

Berenika Kohoutová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. listopadu 2019 11:57

Čas do porodu se Berenice Kohoutové povážlivě krátí. Uznat to musí každý, kdo uvidí její nejnovější fotku, na které populární herečka odhalila rostoucí těhotenské bříško. Navíc je na odchodu z divadelních prken.

Každým dnem se Berenice Kohoutové blíží termín porodu prvního potomka. Přípravy rozhodně nepodcenila, protože už na sociální síti ukázala rozkošné oblečky, které dítěti pořídila. Mnohem větším signálem blížícího se narození dítěte je však fotka, kterou zveřejnila koncem minulého týdne.

Na snímku, který doprovází vzkaz „Dobré ráno, Brno!“, totiž osmadvacetiletá herečka odhalila rostoucí těhotenské bříško, v němž podle všeho nosí holčičku. Populární herečka navíc přiznala, že pomalu mizí z divadelních prken.

„Dneska poslední moje nejvíc milovaná Šíleně smutná princezna. Jako né úplně poslední, ale stejně je to doják. Takže já se normálně dojímám,“ oznámila včera na instagramu novinku týkající se divadelního představení ve Studiu Dva.

Těhotenství Kohoutové propálil moderátor Jan Kraus, když byla herečka na počátku září hostem jeho talk show. „Aha, tak vy jste hned takhle zostra začal. Já jsem si jako myslela, že to vybalíte, ale čekala jsem, že tak nenápadně,“ vyhrkla tehdy překvapeně.

Témata: Berenika Kohoutová