Gabriela Koukalová nelhala: PRAVDA o manželovi a StarDance!

Gabriela Koukalová (biatlonistka) 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. listopadu 2019 10:42 | Aktualizováno: 27. listopadu 2019 9:30

Biatlonistka Gabriela Koukalová si účastí ve StarDance zadělala na nechtěné potíže. V médiích se totiž často řeší, jak blízko k sobě mají s tanečním partnerem. Teď se ale ukázalo, že o manželovi Petrovi a StarDance mluvila pravdu.

O víkendu se ze StarDance nevypadávalo, a tak se většina soutěžících mohla svým způsobem uklidnit. Pro Gabrielu Koukalovou to ale úplně neplatilo. Už nějaký čas se totiž řeší její podezřele vřelý vztah k tanečnímu partnerovi Martinu Prágrovi. Sluší se přitom připomenout, že jsou oba zadaní někde jinde.

Biatlonistka musela už dříve hájit absence manžela Petra na přímých přenosech slovy, že chodí na generálky. Podle zjištění serveru blesk.cz mluvila pravdu. O uplynulém víkendu se badmintonista na zkoušku dostavil, a to dokonce dřív než jeho žena.

Koukalová pak dle výše uvedeného webu přijela červenou škodovkou, ze které vystoupila v doprovodu neznámého muže. Mohlo prý jít o jednoho ze sourozenců. Ovšem i fakt, že manželé nedorazili na místo spolu, o něčem svědčí.

„Petr nebyl v dobrém rozmaru, tvářil se jak kakabus a hodně gestikuloval. Večer se na místě zase ani neukázal,“ píše blesk.cz. Olympijská medailistka byla naopak údajně v dobrém rozmaru a na všechny kolem se usmívala.

Témata: Gabriela Soukalová StarDance