NEJSEM SAMA! Lucie Vondráčková se nečekaně otevřela a ukázala FOTO s chlapem...

Lucie Vondráčková a Julián Záhorovský 9

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. listopadu 2019 9:25 | Aktualizováno: 27. listopadu 2019 9:30

Lucie Vondráčková překvapila všechny fanoušky přiznáním, že není sama. Teď už dokonce ukázala fotografii s mužem a poodkryla společné plány. Co nás čeká?

Jak už vás stars24.cz informoval, Lucie Vondráčková vůbec poprvé od rozchodu s Tomášem Plekancem a návratu do Čech pronesla slova „nejsem sama“. Jakékoliv další podrobnosti ale neuvedla. Včera večer ale zveřejnila na sociální síti fotku, která už mohla prozradit něco víc.

Na snímku, který visí na jejím instagramu, je s pohledným mladým mužem. „Umřu s tebou,“ napsala k příspěvku oblíbená zpěvačka. Nebylo to ale vyjádření nehynoucí lásky, ale poodkrytí společných plánů. Má se tak totiž jmenovat jejich společná píseň.

Tajemným mužem je pětatřicetiletý zpěvák Julián Záhorovský, který se proslavil účastí v úvodním ročníku soutěže Česko hledá SuperStar. Tehdy se probojoval až do finálových večerů a umístil se na celkovém šestém místě.

Zatímco v osobním životě má Vondráčková na muže momentálně smůlu, na hudební scéně to neplatí. Poslední úspěšná píseň Stanice svět, která bodovala i v některých hitparádách, vznikla ve spolupráci s Radimem Flenderem.

Témata: Lucie Vondráčková