Anička Slováčková: Strategie boje s nemocí odhalena!

Anna Slováčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. listopadu 2019 8:46 | Aktualizováno: 25. listopadu 2019 11:58

Anička Slováčková už několik týdnů bojuje se zákeřnou nemocí, která jí překřížila cestu. Talentovaná herečka a zpěvačka se rozhodla poodhalit, jak s chorobou bojuje. Jde i o nastavení psychiky.

Už pár týdnů je celé Česko obeznámeno s tím, že Anička Slováčková bojuje s rakovinou prsu. Dcera slavných rodičů se snaží být pozitivní, přiznává ale, že to není vůbec jednoduché. Strachu se v případě takové diagnózy prostě vyhnout nedá.

„Otázky typu ‚proč já‛ mi projely hlavou až spoustu dní po tom, co jsem se to dozvěděla. Myslím si, že by si na to měl člověk odpovědět sám – co zanedbával ve svém životě, jakým stylem svůj život vedl, jak přecházel nemoci, zvládal stres a tak dál,“ řekla dle webu ahaonline.cz Blesku pro ženy.

Herečka a zpěvačka připouští, že má z nemoci strach i nadále. „Snažím se s ním ale domluvit, aby mě moc neparalyzoval. Odhodlání je přece jenom lepší než strach. Ale strach je často silnější,“ konstatuje hvězda Ordinace.

Strach podle ní není úplně kladná emoce a tak se snadněji vyvolá. „Odhodlání je každopádně v boji s jakoukoliv nemocí důležité. Jde ruku v ruce s tím pozitivním myšlením. A to se snažím si udržovat,“ vysvětlila Slováčková.

Témata: Anna Slováčková