Koukalová ze StarDance promluvila o miminku: Hůř to načasovat nešlo!

Gabriela Koukalová s manželem Petrem 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. listopadu 2019 15:05 | Aktualizováno: 23. listopadu 2019 22:13

Gabriela Koukalová se připravuje na další kolo taneční soutěže StarDance, kde ji dali dohromady s tanečníkem Martinem Prágrem. Doma má ale manžela Petra, se kterým by jednou ráda měla dítě. Mluvit o něm teď ale nebyl zrovna nejlepší nápad.

Zatímco kvůli StarDance se Gabriela Koukalová nervovat nemusí, jelikož o nadcházejícím víkendu ze soutěže nikdo nevypadne, stresující může být všechno ostatní dění kolem taneční soutěže. Už druhý týden se totiž řeší, že má vdaná sportovkyně podezřele blízko ke svému tanečnímu partnerovi Martinu Prágrovi, který je mimochodem také zadaný.

Podle webu expres.cz spolu i tento týden strávili noc v penzionu, který platí mimopražským soutěžícím Česká televize. Otázkou je, zdali se do nynější dusné atmosféry hodí slova o miminku, které biatlonistka pronesla.

Sama si totiž pochvalovala zlepšené rodinné vztahy, a tak se nabízela otázka na dítě. „Věřím, že všechno přijde ve správný čas. Nejdřív se musím sama ucelit, uzavřít,“ cituje server ahaonline.cz její slova pro magazín deníku Právo.

Otázkou je, zdali rodinná idyla trvá i poté, co vyšlo najevo, kolik času tráví Koukalová s tanečníkem. Navíc je známo, že její manžel Petr na přímé přenosy StarDance nechodí. Dá se tedy konstatovat, že slova o miminku snad hůř načasovat ani nešlo.

Témata: Gabriela Soukalová