Martina Pártlová: Tragédie ji připravila o životní lásku!

Martina Pártlová a její tragicky zesnulý přítel Petr 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. listopadu 2019 13:57

Faktu, že krásná Martina Pártlová stále nemůže najít toho pravého, se spousta lidí diví. Sympatická zpěvačka teď podala smysluplné vysvětlení, které musí všem citlivým osobám stačit. Proč je tedy pořád nezadaná?

Martinu Pártlovou na každém kroku následuje otázka, kdy už konečně bude mít zase chlapa. Sympatická zpěvačka se tento týden otevřela na sociální síti a prozradila, jak se věci mají. Spoustu lidí tím nejspíš zaskočila. Začala totiž popisovat velkou tragédii, která se jejího osobního života výrazně dotkla.

„Petr byl moje velká osudová láska,“ začala zpověď vedle archivního snímku. „Byla to taková ta láska, která bolí, jen představa, že byste spolu nebyli, vás ničí. Milovala jsem, jak voní jeho kůže, jak chodí, jak mluví, jak se směje, jeho vlasy, ruce, tělo. Bože tělo,“ zasnila se hned na úvod.

Někdejší přítel zpěvačky měl prý „nejhezčí zadek ve střední Evropě“. „Byl sebevědomej a uměl si mě ukočírovat. Jako na jednoho z mála fungovala moje metoda ‚když nevíš kudy kam, breč‛. Ženský po něm šly jak slepice po flusu a já na to byla pyšná. Taky se mě pěkně nazlobil, kluk ušatej. Jéje, ten se mě nazlobil,“ líčila Pártlová.

Petr byl údajně skvělý boxer, zápas o život ale prohrál. „Bohužel 30.11.2005 zazlobil naposledy, když zemřel při autonehodě. Už je to 14 let a asi to nikdy nepřestane bolet. Možná on je odpověď na vaši nejčastější otázku. Jak to, že nemám chlapce? Prostě nemám,“ vysvětlila zpěvačka.

Témata: Martina Pártlová