Bijec Jakub Štáfek kápl božskou? Jsem homosexuál a mám partnera!

Jakub Štáfek v Show Jana Krause 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. listopadu 2019 9:56 | Aktualizováno: 25. listopadu 2019 18:49

O osobu Jakuba Štáfka je v posledních dnech a týdnech velký zájem. Herec se snaží všem vyhovět, a tak chodí do nejrůznějších médií a dává rozhovory. Na jednu otázku ale odpovídá nerad. Nakonec ale odpověď přece jen našel.

Jakub Štáfek je sice v první řadě herec, v posledních dnech si ale vysloužil pozornost jako úspěšný zápasník MMA. Nic neuniklo ani moderátorovi Janu Krausovi, který si jej pozval do své oblíbené talk show a nestačil se divit některým odpovědím svého hosta.

Před a během vítězného zápasu někdejší hvězdu seriálu Ulice podporovala partnerka, jejíž identita ale zůstává zahalena tajemstvím. Známý „šťoural“ Kraus se ale nechtěl vzdát bez boje, a tak dával otázky na tělo. Štáfek ale ukázal, že úhybné manévry mu nejsou cizí ani mimo zápasnickou klec.

„Já vůbec nevím, jak to vzniklo. Přitom já jsem homosexuál a mám partnera, že jo. Naznačím, že jedu doleva, dám blinkr doprava,“ odpověděl oblíbený herec a do rozpaků uvedl i zkušeného moderátora, kterého jindy jen tak něco nerozhodí.

O pár dní dříve ale mluvil naprosto vážně. „Já bych se tím normálně netajil, ale nechci, aby ji někdo otravoval. Já si tohle soukromí kvůli tomu hrozně hlídám. Je mi jasný, že jednou mě někdo asi nafotí, ale necítím, že bych o své přítelkyni chtěl lidem vyprávět. Jsem šťastný, je mi skvěle s mou partnerkou a to je asi celé. Do showbyznysu a podobných věcí ji zkrátka nechci tahat,“ řekl Štáfek extra.cz.

Témata: Jakub Štáfek Jan Kraus