Bohdalová v nemocnici: Operace a invalidní vozík!

Jiřina Bohdalová (Foto: Petr Hloušek) 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. listopadu 2019 14:59 | Aktualizováno: 23. listopadu 2019 22:13

Dnes se má rozhodnout o propuštění Jiřiny Bohdalové z nemocnice, kde skončila kvůli náhlým střevním potížím. Rozhodně to ale není poprvé, co je legendární herečka hospitalizována. S jakými zdravotními problémy se potýkala v minulosti?

Jak vás stars24.cz včera informoval, osmaosmdesátiletá Jiřina Bohdalová musela být hospitalizována kvůli náhlým střevním potížím, aby byla pod stálým dohledem lékařů. Nemocniční prostředí jí není úplně cizí. V minulosti totiž už na lůžku několikrát skončila.

Ačkoliv nyní trápí legendární herečku její organismus, dříve ji trápil spíše pohybový aparát, konkrétně klouby. Před osmi lety takhle skončila poprvé na operačním sále, jelikož musela podstoupit operaci kolene.

Koncem loňského roku to byl zase kotník, který musel do ortézy. Hvězda stříbrného plátna dokonce na nějaký čas seděla na vozíku. Už o pár měsíců dříve se Bohdalová zranila pádem ze schodů. Do nemocnice jí tehdy vzal režisér Zdeněk Zelenka, naštěstí se ukázalo, že nejde o nic vážného, např. o zlomeninu.

Populární herečka také před časem přiznala, že dlouhé roky trpí rozedmou plic. Nedávno měla podle svých slov také náběh na zápal plic, a tak dojemnou smuteční řeč na zádušní mši za zesnulého zpěváka Karla Gotta (†80) pronesla pod prášky.

Témata: Jiřina Bohdalová