Karel Gott (†80) a děsivá předpověď: Co řekl dcerám, se vyplnilo slovo od slova!

Karel Gott a jeho dcera Charlotte 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. listopadu 2019 13:03 | Aktualizováno: 23. listopadu 2019 22:13

Karel Gott pronesl doma za zavřenými dveřmi před svou smrtí děsivou předpověď. To, co řekl manželce Ivaně a svým dcerám, se pak slovo od slova vyplnilo. Jaká slova tedy na Bertramce před časem zazněla?

Karel Gott (†80) měl na konci života spoustu přání. Tento týden třeba vyšlo najevo, že posvětil myšlenku, aby management po jeho smrti uspořádal vzpomínkovou koncertní poctu. Jiné přání si pak on sám snažil plnit v posledních dnech, týdnech a měsících svého života.

Podle slovenského webu casprezeny.sk režisérka Olga Špátová, kterou Mistr pustil do svého soukromí kvůli natáčení dokumentu, fascinovaně sledovala, jak intenzivně se před smrtí věnoval svým dcerám Charlotte a Nelly. Přál si, aby si společně užívali každý den, protože po jeho odchodu se hodně věcí změní. Vdova a děti teď pravdivost těchto slov poznávají na vlastní kůži.

Server připomíná, že dokud byl Slavík naživu, Ivana Gottová věděla, že v něm má oporu. Veřejně se jí zastal, kdykoliv byl nějaký „problém“. Teď je ale na všechno sama, navíc musí být sama oporou pro nezletilé dcery.

Gott podle našich východních sousedů dobře věděl, co po jeho smrti nastane – dcery jsou pod drobnohledem, rodina se musí skrývat a zatím nemá možnost vést každodenní život obyčejných občanů. Časem se snad situace přece jen uklidní.

Témata: Karel Gott Charlotte Gottová Ivana Gottová