Jan Koller si rozvod jen vysnil? Jeho manželka se ozvala!

Jan Koller 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. listopadu 2019 9:20

Jan Koller byl patnáct let ženatý s manželkou Hedvikou, v posledních měsících ale jejich vztah zkrachoval. Tento týden se objevila informace, že se manželé rozvedli. Srozuměn je s tím ale jen jeden z nich.

Tento týden se v éteru objevila informace, že se bývalý fotbalový reprezentant Jan Koller po 15 letech rozvedl se svou ženou Hedvikou, s níž má dvě dcery. „Teprve nedávno se všechno vyřešilo, takže už jsem rozvedený,“ měl kanonýr říct dle webu isport.blesk.cz. Stačilo jen pár desítek hodin, aby se situace pořádně zamotala.

Kollerova (bývalá) žena totiž tvrdí něco docela jiného. „My se nerozvádíme, aspoň o ničem nevím. A děti stabilně žijí v Monaku,“ řekla podle serveru expres.cz Hedvika. „Honza lítá na týden v měsíci a zatím to funguje úplně fantasticky,“ dodala.

Hedvika údajně tvrdí, že se jí a nejlepšímu střelci reprezentační historie snaží někdo skočit. Těžko říct, jestli je to pravda. Možná se jen stále nesmířila s tím, že je manželství po 15 letech u konce.

Ostatně podle Kollera se rozvod táhne od května letošního roku, už tehdy byl podle jeho slov ve finální fázi. Fotbalista se tehdy začal objevovat na veřejnosti s neznámou ženou, a tak vyšlo najevo, že vztah s manželkou, kterou přebral reprezentačnímu spoluhráči, už nemá budoucnost.

Témata: Jan Koller