Lucie Bílá: Svalnatému příteli Radkovi vůbec nevěřila!

Lucie Bílá a Radek Filipi 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. listopadu 2019 21:58

Lucie Bílá se nechala slyšet, že ve svalovci Radkovi našla konečně toho pravého, přesto to na úplnou idylu nevypadá. Populární zpěvačka přiznala, že svému mistrovi světa jednu věc nevěřila.

Jak vás stars24.cz informoval, svalnatý přítel nejznámější české zpěvačky Radek Filipi se na šampionátu v Brazílii stal mistrem světa v bench-pressu. Lucie Bílá dostala informaci z první ruky během telefonního hovoru a byla opravdu překvapená.

„Holky, ten můj chlap vyhrál. To není možný,“ reagovala Slavice na záběrech, které zveřejnila na svém instagramovém profilu. Teď se ukazuje, že její nevěřícná reakce naprosto odpovídá očekáváním, která měla.

Zpěvačka to přiznala Top Star magazínu. „Já jsem si už připravila takovou tu řeč: Ale to nevadí, miláčku. Důležitý je, že sis to zkusil. Nezapomeň, že tvůj trenér to dělá patnáct let, ale ty teprve půl roku,“ prozradila.

O to víc pak byla překvapená, když se dozvěděla výsledek. „A tak mě jako pak zaskočil, že mi říká: Jsem zlatej. Tak mu říkám: No, jsi zlatej, miláčku… A on: To znamená, že jsem to vyhrál,“ vylíčila Bílá.

Témata: Lucie Bílá Radek Filipi